Vinyasa/flow yoga

Een stijl die zich kenmerkt door vloeiende overgangen tussen de verschillende houdingen, gedragen door de kracht van de ademhaling waardoor een flow ontstaat. De combinatie van deze flow met een zeer actieve lichaamshouding tijdens de asana's maakt flow yoga uitermate geschikt als fysieke work-out met spirituele diepgang.

Power yoga

Deze pittige dynamische stijl draagt bij aan een krachtiger, soepeler lichaam en een betere conditie. De les bestaat uit pittige oefeningen die fysiek en mentaal uitdagend zijn. De houdingen worden in een vloeiend tempo achter elkaar gedaan. Hierdoor warmt het lichaam intens op en worden alle spiergroepen aangesproken. Concentratie en beheersing van de ademhaling maken dit een complete work-out voor Body en Mind.


Acroyoga

Acroyoga is een samenwerking tussen 2 of meer personen. Dit zorgt voor een dynamisch component en een opbouw van kracht, lenigheid en vertrouwen. Yoga zorgt voor een goede warming-up, vergroot de focus en souplesse. Vanuit de acrobatische houdingen ontstaat een dynamische samenwerking tussen twee partners. Met als gevolg allerlei elegante en krachtige houdingen. De afsluitende Thaise massage zorgt dat je ontspannen en energierijk naar huis gaat. Laat je verbazen en zie wat je allemaal kan als je met zijn tweeën werkt!

Klik hier voor een demonstratie.


Hot yoga

Deze stijl wordt beoefend in een verwarmde ruimte en combineert yoga houdingen en beheersing van de adem. Er veel aandacht voor de ademhaling om zo veel mogelijk profijt uit de les te halen. De warmte draagt bij aan meer flexibiliteit, beschermt je spieren tegen blessures en stimuleert het afvoeren van afvalstoffen.